Geld verdienen met Automatisch Klikken / surfen. Link promoten

Laatste nieuws:

03-01-2017
Het is lang geduurt maar nu is einde gekomen aan Hitgeld. Zij gaan stoppen met gratis lidmaatschap. Hitgeld is van onze site verwijderd.
03-09-2014
Niet actieve programmas (zoals link4cash, megahits, dodge-autohitter) zijn van onze site verwijderd.
06-04-2013
Link4cash.nl is offline. Hun link op onze site is deactiveerd.

Naast emails lezen, klikken, enquetes of vragenlijsten invullen en dergelijke is er nog een andere manier van verdienen met computer en internet.
Een autohitter: - Een op een speciale manier opgebouwde website waar je automatisch hits kan verdienen. Dus die autohitter-sites zijn in eerste instantie bedoeld voor promotie van je eigen websites. Het werkt heel simpel. Je start autohitter en ... dat was het. Verder gebeurd alles automatisch.
Om autohitter te gebruiken moet je je aanmelden zoals bij andere programma's. Zodra je aangemeld bent kun je jouw sites aanmelden en autohitter laten draaien om hits te verdienen. Verdiende hits gebruik je voor promotie van je eigen site(s). Jouw sites worden gezet op een lijst samen met andere sites die automatisch worden getoond op het scherm van andere gebruikers. Op deze manier krijg je meer bezoekers. Hoe langer je autohitter laat draaien, hoe vaker jouw site wordt getoond.
Op een autohitter-site kun je ook jouw linkspel-link van een GPT-programma plaatsen. Let op! Niet alle GPT's permitteren het plaatsing van hun link op een autohitter-site. Lees de betreffende voorwaarden op de site van het GPT-programma voordat je jouw link op autohitter zet.

OVERZICHT AUTOHITTERS / LINKSPELLEN

SuperRotator
automatisch links promoten / linkspel
banner superrotator
Punten klikken. Met verdiende punten je eigen kliklinks betalen.
Klikkaa
automatisch links promoten / linkspel
banner klikkaa
Verdien punten door klikken op kliklinks. Met verdiende punten betaal je je eigen kliklinks.

 

Protected by Copyscape Original Content Checker
^ naar begin ^